Na ha nincs, akkor adok pár tippet, aztán neked kell kidolgozni, mégsem nekem kéne megírni a házidat :D
Első körben leírnám, hogy az iskola hol található, város, utca, esetleg ha van valami híresebb dolog az iskola mellett, akkor úgy írnám, hogy "Next to.." Aztán, hány évesen kerülnek ide általában a gyerekek. Ha szakközépiskola, akkor leírni a szakmai tantárgyakat illetve hogy mit tanulnak ezeken az órákon. Például én közgáz iskolába járok, akkor leírom, hogy we study business studies and economics. Business studies where you can learn about how the business world works, Economics where we learn about how trade, industry and money organised in the world.
Ha van hittanod, azt is írhatod: Religious education, vagy bármilyen tantárgyról amit te jónak tartasz.
Oké, aztán írhatsz például a diákokról, tanárokról, általában hogy viselkednek, különleges programokról, lehetőségekről. Szakkörökről, vagy órák utáni eseményekről. Például irodalom, történelem szakkör, tánc, kézi-focilabda edzés vagy ilyesmi.
Esetleg azt is beleírhatod, hogy a szünet mettől meddig tart: The main holidays are: Christmas: 2weeks, spring: 2 weeks, summer: 6 weeks vagy valami ilyesmi.
És szerintem írhatsz szabályokról is, ha van valami híresebb szabály amit be kell tartani. Például időben kell érkezni az iskolába: You must arrive in time, tilos csúnyán beszélni: You mustn't use bad language. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!