Mit jelent magyarul? Aki jó angolból, légyszíves fordítsa nekem ezt le.
Először is a szívem azokkal van te kik vártak egy darabig ezért a darabért. Igazság mondják el, minden alkalommal, amikor elindítottam azt, engem elragadtak miközben mindennel imádó Werder Bremen rajongóktól néztem az ő You Tube videóit Tina Turnerből, Autobahn transzfilmzenéket ihletett meg. A bámulatuk eziránt a fickó iránt igazán valami megpillantani. Végül , bár miközben a pozíció mentén megyünk a mercatoérkezéseinken, most bemutatjuk az első hivatalos életrajzi pozíciót mienk legújabb megjelölő.
Bocs, ha a mondatformálás nem tökéletes, de a net így fordította le. Ha legközelebb ilyen problémád lesz, akkor szerintem menj fel a www.webforditas.hu-ra. Itt le tudod fordítani amit akarsz.
Először is a szívem azokkal van te kik vártak egy darabig ezért a darabért. Igazság mondják el, minden alkalommal, amikor elindítottam azt, engem elragadtak miközben mindennel imádó Werder Bremen rajongóktól néztem az ő You Tube videóit Tina Turnerből, Autobahn transzfilmzenéket ihletett meg. A bámulatuk eziránt a fickó iránt igazán valami megpillantani. Végül , bár miközben a pozíció mentén megyünk a mercatoérkezéseinken, most bemutatjuk az első hivatalos életrajzi pozíciót mienk legújabb megjelölő.
a fordító progi szerint ezt jelenti.. de sok értelme nincs, de talán a lényegetel megtalálhatod benne
JH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!