Hogy néz ki egy nyelvtanfolyam? Aki járt már, élvezte is?
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 19:23
1/3 anonim válasza:
bementem reggel nyolcra, délben végeztem, addig ugye 5 óra folyamatos nyelv volt, és összesen 2 szünet volt. kaptunk vagy 10 oldal házit mindennap, plusz 2 oldal fordítást, mindennap írtunk dolgozatot, 2 hetente vizsgáztunk, ami egy nagyobb dolgozat volt, a 4.héten meg kaptunk egy oklevelet a 2 vizsgának az átlageredményével százalékban megadva, hogy kolompárné lakatos veronka vagyok és elvégeztem ezt az 1 hónap intenzív nyelvtanfolyamot xx százalékos eredménnyel, pecsét
mire vagy kíváncsi?
2/3 anonim válasza:
Odamész, tanultok... mint egy iskolai tanóra, csak közvetlenebb és a kisebb létszám miatt hatékonyabb.
Ha jó a tanár és a csoporttársak is normálisak, motiváltak és nem ökörködik el a tanulást, akkor lehet élvezni is.
3/3 anonim válasza:
Én nagyon élveztem amikor jártam, de én alapvetően szeretem a nyelveket, sőt még tanulni is (legalábbis órára járni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!