Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent angolul az, hogy...

Mit jelent angolul az, hogy 'stunning'?

Figyelt kérdés
és milyen helyzetekben lehet használni?
2012. okt. 6. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Így pl... szótár? Mond valamit?
2012. okt. 6. 15:39
 2/6 A kérdező kommentje:
képzeld azóta megnéztem és az jött ki h elkábító,kábító de nem tudom,hogy mikor használják. Pl:emberre használják-e ezt a szót erre lennék kiváncsi
2012. okt. 6. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Megdöbbentő, lenyűgöző. ... and then Napoleon was to face a stunning failure. vagy Suddenly an unexpected stunning beauty appeared before John the Husar's eyes.
2012. okt. 6. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem úgy tanították h ez a szó azt jelenti h lenyűgöző
2012. okt. 6. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:

egy jó tanács google szótárt soha semmilyen esetbe ne használj!

ha nagyon nem tudsz vmit és muszáj utána nézned internetes szótárban akk a sztakit használd!

[link]

2012. okt. 6. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:

nem olyan rossz az a gugli fordító, kedves #ötös :) - tegnap egy komolyabb meg egy-két apróbb hibával sikerült lefordítanom vele egy olasz szöveget úgy, hogy egyébként nem tudok olaszul -- ja, hogy honnan tudom, hogy jó volt vagy sem? - később megtaláltam az angol eredetit... ;)

viccen kívül, gugli fordítót tényleg csak akkor szabad használni, ha már elég tapasztalt vagy ahhoz, hogy ránézésre azt mondd: "ja, tényleg" vagy "aha, hol is a sztaki?"

"stunning"-hoz csak annyit, hogy igen, mondják emberre - a romantikus könyvekben például előszeretettel használják jelzőként a jó csajokra, és legtöbbször valóban lenyűgözőt jelent; de tudod, szövegkörnyezet...

:)

2012. okt. 6. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!