Hogy vegyem rá magam a nyelvtanulásra? Ősszel nyelvvizsgázok.
Itt a nyár, semmi kedvem tanulni. :( szakmai nyelvvizsgát kellene tennem, de senki nincs a környéken, aki segíteni tudna. Magamtól próbálkoztam, de túl lusa vagyok hozzá.. :,(
hogy ösztönözzem magam???
ugyan ebben a helyzetben vagyok én is! ősszel megyek vizsgázni, magamtól készülök és semmi kedvem!
nekem könnyebb, mert tétre megy, komoly tétre!
de engem is gyakran elkap az h nincs kedvem készülni, beosztottam, naponta 5óra! amúgy nemtom veled hogy van, de nekem csak nehéz elkezdeni, utána könnyen belejövök...
sztem te is osztd be, h naponta hány óra, és lehetőleg délelőtt, így a nap többi része a tiéd :)
Kedves 2. válaszoló!
Nekem is tétre megy, a diploma a tét.. :S
hasonlóak vagyunk, nekem is csak elkezdeni nehéz, csak ehhez nincs időm (mindig más fointosabb).
Hát, hajrá mindkettőnknek :)
mire mész, mikor, és hova? :)
Kedves 1. válaszoló!
Téged sem hagylak ki :)
hát igen, lenne mire költeni a pótvizsga díját.. :) elgondolkodtam a dolgon, meg azon is mit fognak szólni egyesek ha megbukom, ezért úgy döntöttem, mostmár tényleg nekiállok :)
köszi
ha sikerül a vizsga, a pótdíjra szánt összegből meglepem magam valamivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!