Nyelviskolába jobb angolt tanulni vagy egy magántanárnál?
Figyelt kérdés
Jövőre Walesbe mennék pincérkedni és elkezdtem ismét angolt tanulni.Igeidők mennek és a nyelvtan jó része de a társalgással még baj van.Mondjuk még van jövő nyárig időm de vajon melyik lenne előnyösebb? Egy angol tanfolyam? Egy magántanár? Mit gondoltok?
Ui:Nagyon lelkes vagyok és szorgos tanuló! :)
Köszi!
2012. okt. 4. 17:27
1/4 anonim válasza:
A konverzációra én a magántanárra voksolok, de ez mind csak relatív, mert vannak gyenge magántanárok és profi iskolák és viszont. Ezt csak a konkrét helyzetből lehet megítélni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat első! :) Hát igen...de nekem valami olyan kellene ami "olcsó" és hatékony is mert már régebben voltam magántanárnál de nem haladtunk semmit. Egy év alatt 6 igeidő pedig nem vagyok annyira rossz eszű! :D :D
2012. okt. 4. 17:39
3/4 anonim válasza:
A magántanár 1000-szer hatékonyabb. Egy nyelviskolában egy óra 800-1000 forint és tíz ember van. A magántanárnál meg 1500-2500 a tipikus - egy ember van. Vagyis kb. duplája, viszont, ha beszélsz ha beszélgettek ő rád tud összpontosítani, kijavítja a hibáidat, javaslatokat tesz, rámutat a kritikus pontokra a nyelvtanban, szóhasználatban, stb. Persze nem kell csodát várni a tanártól se, főleg akkor ha otthon nem ismétled át azt ami az órákon előjött, és megtanulod, megcsinálod a feladatokat, amiket feladott, hogy órán azokat is megtudjátok beszélni. Mindez a te ritmusodban történik, válogathatsza tanárok között, akár az egész órát végigbeszélheted, viheted a rokonodat, barátodat is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményét és meggondolom. Amúgy mivel ilyen szépen megírtátok így mindenkit felpontozok!:)
Üdv!
2012. okt. 4. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!