Szeretnék egy jó társalgási szinten megtanulni angolul. Itthon szeretném megtanulni. Van ötletetek, hogy álljak neki tanfolyamok nélkül?
Vegyél néhány kezdő könyvet.
pl Fit for English 2x10 perc naponta
20 perc nem kevés?
de ugye nem olyan dolgokból áll, mint amit a suliba tanulunk, mert abból nehéz társalogni.:/
Most jutottam géphez csak, eddig telón voltam. Rálestem a könyvre neten. Jónak tűnik.:)
Köszönöm szépen a tippet!:)
Első!
Te ismered is a Fit for Englisht vagy csak így tippre ajánlod?
Sokat segít?? Illetve jó kis könyv??
A CD melléklet milyen hozzá?
Holnap szándékozom megvenni. Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel leszek okosabb tőle.
Mellette Livemochan csinálom a feladatokat, néha pedig chatelek angol emberekkel ott.
Egyik nap angolul néztem filmet is angol felirattal. Arra is rá akarok kapcsolni, mert akkor legalább szórakozok is, és talán ragad is rám valami.:)
Még csak a 4. fejezetnél tartok, de nem tudom. Nem annyira tetszik ez a könyv. Ha nem tudnék nagyon picit angolul lehet nem is érteném, hogy mit csináljak. Csak totóra csinálnám aztán meglesném a megoldókulcsot és vagy eltaláltam vagy nem.
Ha már annyira kezdő könyv.:///
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!