Origó vagy BME nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
B2 angolra szeretnék menni, de nem vagyok informatika zseni és nem igazodom el a honlapjaikon. Több kérdésem is lenne:
Melyik olcsóbb?
Melyik ér többet? (Ha meg lehet így különböztetni őket)
Melyik nehezebb? És mennyivel?
Melyikről vannak jobb tapasztalataitok?
Ha lerakok egy B2-t, az a szóbeli és írásbeli is egyben?
A kérdések egymástól függetlenek, nem az alapján döntöm el hogy melyik az olcsóbb, mindössze érdeklődés szempontjából tettem fel.
2012. szept. 19. 19:53
1/5 anonim válasza:
BME-t javasolnám. Többet ér. Azt nem tudom megmondani, hogy ez drágább-e. Úgy tudom, hogy a BME nehezebb, mert szituációs feladat is van benne (a szóbeli részén).
2/5 A kérdező kommentje:
Szóban abszolút jó vagyok. Tanárom szerint is. Folyamatosan tudok beszélni bármiről, 2-3 mondatonként állok meg kb 2 másodpercre gondolkodni hogy miről beszéljek. Írásban mindössze a nyelvtani ok-okozati összefüggéssel van problémám (pl: miért ez az idő, miért ez az igealak stb...). Leírom a mondatot helyesen, de nem tudnám elmagyarázni (a bonyolultabb idejű mondatoknál legalábbis nem) hogy az miért úgy van. Köszi a választ, zöld ment!
2012. szept. 19. 20:03
3/5 anonim válasza:
Én BMEset csináltam angolból, nagyon könnyű volt. A nyelvhelyesség kivételével, mindenhol lehet szótárazni.
A szóbeli nem nehéz, jóindulatúak a vizsgáztatók, a magnó se vészes.
4/5 anonim válasza:
Ha ilyen biztos alapokkal rendelkezel, akkor egyik se jelenthet problémát, csak be kellene gyakorolni az adott feladatokat. Válaszd azt, amelyik szimpatikusabb, mert abban biztosan jobb eredményt érsz el.
5/5 anonim válasza:
Én is Bme-t szeretnék tenni, ha nem sikerül telcen az írásbelim. Én is azt hallottam, hogy a nyelvtani teszt kivételével az összes feladatnál lehet szótárt használni és ez nekem nagy segítség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!