Melyik nyelvet tanuljam meg?
Figyelt kérdés
németből felsőfokú, angolból középfokú tudásom van. építészmérnöknek készülök. amikre gondoltam: orosz, holland, francia vagy spanyol. mit javasoltok?2012. szept. 14. 18:48
1/5 anonim válasza:
Én a német és az angol után a franciát javaslom.
2/5 anonim válasza:
Én spanyolt tanulok, nekem ez a kedvenc nyelvem is, úgyhogy én erre szavazok! :) És azt is vedd figyelembe, hogy sokkal könnyebb mint a francia! De te tudod, a te döntésed! :) Hajrá!
3/5 anonim válasza:
Orosz vagy francia. Mérnöknek talán előbbit mondanám, de egyik sem haszontalan. A holland hasznavehetősége megkérdőjelezhető, viszont akármilyen nyelv jó ismerete hasznára válhat az embernek.
4/5 anonim válasza:
Na ezzel most megkönnyítettük a dolgod... :-)
5/5 A kérdező kommentje:
a holland nyelvet valamikor mindenképpen meg szeretném tanulni, ott szeretnék később dolgozni. viszont akkora kihívást nem látok benne (mivel már most is rengeteget értek hollandul a némettudásomból kifolyólag).
valószínűleg az orosz mellett döntök, ott komolyan virágzik az építőipar, keresik a külföldi építészeket is, így hasznos lehet a jövőben.
2012. szept. 15. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!