Angol előrehozott érettségi? Beválaljam vagy még korai?
Úgy tudod megcsinálni, ha emelt szinten érettségizel belőle újra. Én ezt tettem, ugyanaz lett az eredmény, de viszont az emelt szint miatt pluszpontokat is kaptam hozzá továbbtanulásnál.
Vagy azt hiszem, ha nem akarod emelten, akkor javító érettségit tudsz tenni, de az már lehet, fizetős... Nos, ebben már nem vagyok biztos.
Na hasonlítsd össze az órán lévő feladatmegoldásokat az érettségivel. Izgulni fogsz, azt sem tudod majd, hanyadikán van elseje, szóbelinél meg rápazárol és egy értelmes mondat nem jön ki a szádon. Írásbelinél a szöveghallgatás nagyon rossz, a rádió recseg (nálunk mindig recsegett), és alig lehetett érteni. Szóval azért van különbség a kettő közt. Plusz szóbelin nem az angoltanárod előtt ülsz, hanem bent van vagy hat ember, a teljes vizsgabizottság.
Ettől még megcsinálhatod, csak mondom, ne hasonlítsd össze a kettőt. Előző valamelyik voltam, aki közepet és emeltet csinált. (Bocs, nem tudom, hányadik voltam.)
köszia válaszokat
érettségi feladatokat csinálunk azzok jol mennek, de ha majd csak 4 év mulva csinálom akkor már nagyobb tudásom lesz, szval inkább akkor. idén még befejezem a középfokot meg elkezdem a jogsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!