Hogyan tudnék kezdőként gyorsan és hatékonyan megtanulni németül?
Figyelt kérdés
A német nyelv számomra olyan ronda, hogy egyenesen taszít. De muszáj lenne megtanulnom. Mit tudtok ajánlani, hogy sikerüljön? (online, vagy valami jó könyv vagy bármi ami "felkeltené" az érdeklődésem)2012. szept. 4. 15:17
1/6 anonim válasza:
szia! ha otthon tanulsz, egyedül, az szerintem unalmas, és nem valami hatékony. hány éves vagy? esetleg hívj fel valami magántanárt. én is azt keresek, igaz angolhoz kéne..
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, most én is erre gondoltam.:) Mert eddig csak otthon próbálkoztam, de 3 szó tanulása után is hamar feladom, olyan ronda a nyelv.:D
2012. szept. 4. 16:36
3/6 anonim válasza:
Én is ilyen szituban vagyok...nem tetszik a nyelv, de jó lenne megtanulni.
Viszont magántanárhoz nem akarok járni. Én a Dr Ernst Häckel - Tanuljunk könnyen gyorsan németül c. könyvet ajánlanám nekem ez megvan, pár leckét fel is vettem belőle, csak nem nagy kedvem van hozzá. :-/
4/6 anonim válasza:
Biztos hogy vannak nagyon jó tankönyvek felnötteknek.
Ha valaki könyvtárban hozzá tud jutni, (és most nagyon durva leszek...:)) ) akkor a következö könyvet keresse:
Timár József: Tanuljunk nyelveket. (Ez egy könyvsorosat része.)Német nyelvkönyv 1-2 rész. 1973-as kiadású. Akkoriban a két kötet 38ft-ba az az harmincnyolc forintba került.Megjelent a Tankönyv Kiadónál.Sok sikert.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És ezek a könyvek teljesen kezdőknek is jók? (1 szót sem tudok még..)
2012. szept. 4. 21:12
6/6 anonim válasza:
Igen, teljesen a nulláról indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!