Az angoltanárom alig tanított meg. Hogyan tudnék felkészülni az év eleji besorolóra?
nem arról van szó, hogy nem tudok, csak nyelvvel szeretnék foglalkozni :S
lehet, hogy a kérdés alapján úgy tűnik, hogy nem vagyok jó, de amit megtanított tanár, azt tudom.
csak alig tanított valamit.
Talán erre korában gondolhattál volna....
Egyébként én is elég hülyékkel voltam angolon, és dicséretes ötössel én voltam a legjobb. Viszont nekünk se tanított meg mindent a tanár, mégis úgy érzem, hogy a gimiben nem a kezdõk között lesz majd a helyem.
Nem tudom, mi az amit tudsz, és mi az, amit nem. Az ilyen teszteknél általában nem a legbonyolultabb igeidõket szokták kérdezni, hanem elsõ sorban az alapokra kíváncsiak szerintem. Ha ezeket se tudod, akkor viszont tényleg nem a haladók között van a helyed.
Szerintem a neten csinálj meg néhány ilyen szintfelmérõ tesztet és ha megcsinálod, írd le ide, hogy az alapján milyen szintén vagy.
Szia!
Szerintem most már semmit nem tehetsz. Nyáron kereshettél volna angoltanárt, aki segít kicsit többet, és kiegészíti az eddigi tudásod! :)
De így már mindegy, viszont gondolom majd ez a tanár megtanít normálisan..úgyhogy lehet, hogy még pozitívum is lehet.
Amúgy csak egy kérdés..pécsi vagy, kedves kérdező?
Köszönöm a válaszokat.
Kiskunhalasi vagyok, és igazából az angol a kedvencem.
Ha rossz csoportba kerülök, onnan nehéz átmenni a jóba.
1. szintű felmérőt csináltam, 84% lett (21/25), de a nyáron egy kicsit kijöttem a gyakorlatból.
2. szintű felmérő 72% (18/25)
nagyon gáz?
Nem tudom, hogy milyen tesztet csináltál. Ráadásul 25 kérdésbe nem lehet mindent besűríteni.
Én azt a szintfelmérõt csináltam meg, ez kiírja, hogy milyen szinten vagy:A1,A2,B1,B2.
Csináld meg te is ezt, és majd írd meg, hogy hogy sikerült.
A link lemaradt, bocsi. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!