Lehet valahol/vhogy ingyen tanulni nyelvet és nyelvvizsgázni?!
itt elég érthetően fennvan a nyelvtan, vannak feladatok stb.
első vagyok.
nyelvvizsgát azt ugye nem ingyen gondoltad? az nem kevés pénz
Szia!
Én szívesen tanítalak ingyen angolul. Most én is munkát keresek,és amíg ráérek délelöttönként angolozhatunk.Két évet éltem Angliában, felsőfokúm van és már egy pár éve adok magánórákat. Bár lehet, hogy messze lakom Tőled, de majd eldöntöd.(Békásmegyer)
Egyetlen feltételem, hogy tényleg akarj megtanulni és ne keresd állandóan a kifogásokat, én szeretek tanítani, de már nincs türelmem a szerencsétlenkedőkhöz és kekeckedőkhöz, akik mindig valakiben vagy valamiben keresik az okot, amiért nem tudnak megtanulni. 28/L
Sziasztok! Köszi a válaszokat!
Sajnos én Nagykanizsai vagyok, így kb. 250 km van köztünk. :(
Kül. én tényleg szeretnék megtanulni, mert célom h kimenjek külföldre, lehetőleg Angliába, így muszáj megtanulnom, meg szeretném is, mert nyelvtudás nélkül szinte lehetetlen normális munkát találni.
Köszi a felajánlott lehetőséget, rendes vagy nagyon de messzi. :( :)
Szia!
A tesóm iskolai angolt nyomott (össz három év, kb heti 3 óra) sok önszorgalmas filmnézéssel és zeneszámbogarászással, természetesen úgy, hogy nagyon is érdekelte a nyelv, nagyon szépen tud, nyelvvizsgája is van és anyanyelvűekkel is gyönyörűen elkommunikál, mert pont a mindennapi beszédet nagyon jól érti és egy csomó "élő" fordulatot ismer, pont azért, mert ilyen egyéni úton "ragadt rá".
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!