Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lehet valahol/vhogy ingyen...

Lehet valahol/vhogy ingyen tanulni nyelvet és nyelvvizsgázni?!

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és szeretnék Angolul megtanulni középfokon legalább, de egyedül nagyon nehéz, pénzem nincs rá, mert munkanélküli vagyok, suliban meg nem oktatnak olyan szinten, hogy abból nyelvvizsgázni lehessen. Ismerősök közül akinek felsőfokuja van nem tud elvállalni, ezért kérdezem, van e vmi lehetőségem rá, hogy megtanuljak angolul még ebben az életben? :(
2009. júl. 26. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

itt elég érthetően fennvan a nyelvtan, vannak feladatok stb.

2009. júl. 26. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:

első vagyok.

nyelvvizsgát azt ugye nem ingyen gondoltad? az nem kevés pénz

2009. júl. 26. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szívesen tanítalak ingyen angolul. Most én is munkát keresek,és amíg ráérek délelöttönként angolozhatunk.Két évet éltem Angliában, felsőfokúm van és már egy pár éve adok magánórákat. Bár lehet, hogy messze lakom Tőled, de majd eldöntöd.(Békásmegyer)

Egyetlen feltételem, hogy tényleg akarj megtanulni és ne keresd állandóan a kifogásokat, én szeretek tanítani, de már nincs türelmem a szerencsétlenkedőkhöz és kekeckedőkhöz, akik mindig valakiben vagy valamiben keresik az okot, amiért nem tudnak megtanulni. 28/L

2009. júl. 31. 00:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat!

Sajnos én Nagykanizsai vagyok, így kb. 250 km van köztünk. :(

Kül. én tényleg szeretnék megtanulni, mert célom h kimenjek külföldre, lehetőleg Angliába, így muszáj megtanulnom, meg szeretném is, mert nyelvtudás nélkül szinte lehetetlen normális munkát találni.

Köszi a felajánlott lehetőséget, rendes vagy nagyon de messzi. :( :)

2009. júl. 31. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom....de ne add fel, menni fog az. Én is azt hittem magamról, hogy soha nem fogok megtanulni angolul, de mégis sikerült eljutnom olyan szintre, hogy már angolul is gondolkodom ha beszélek.Ehhez persze nagyban hozzájárult, hogy két évig angol nyelvterületen életem. Esetleg próbálj meg Te is kimenni külföldre dolgozni bármit, csak hogy tanuld a nyelvet. Én au-pair-ként dolgoztam, nem volt egy leányálom, de megérte.
2009. aug. 1. 12:15
 6/8 anonim válasza:
Szia!En Angliaban elek igaz meg csak fel eve,de a nyelvvizsgamra valo felkeszitesben sokat segitett ez az oldal: WWW.ENGVID.COM Itt tobb mint 200 oktato videot talalsz nyelvtantol kezdve hasznos kifejezeseken at egeszen a jo kiejtesig minden fennt fan.Es mindez ingyen !!!
2011. ápr. 21. 14:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2011. ápr. 24. 09:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A tesóm iskolai angolt nyomott (össz három év, kb heti 3 óra) sok önszorgalmas filmnézéssel és zeneszámbogarászással, természetesen úgy, hogy nagyon is érdekelte a nyelv, nagyon szépen tud, nyelvvizsgája is van és anyanyelvűekkel is gyönyörűen elkommunikál, mert pont a mindennapi beszédet nagyon jól érti és egy csomó "élő" fordulatot ismer, pont azért, mert ilyen egyéni úton "ragadt rá".

Sok sikert!

2011. ápr. 27. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!