Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 3 hónap alatt megtanulni...

3 hónap alatt megtanulni angolul. Lehetséges, vagy kamu?

Figyelt kérdés
Szóval találtam ezt a linket: [link] és kíváncsi lennék a véleményetekre. Esetleg használta már valaki a könyvet? Érdemes lenne megrendelni?
2012. aug. 24. 21:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

No igen, mit jelent az, hogy megtanulni egy nyelvet?

Mikor jön el az a pont, hátradőlhetsz és azt mondhatod: tudok angolul. Ha valaki szerint ez a pont a középfokú vagy akár a felsőfokú nyelvvizsga megszerzése, az biza téved. Ilyen pont nincs. Ez egy folyamat, ahol egyre jobb és jobb lehetsz. Ezért sem értem, hogy aki azt hirdeti, hogy 3-4 nyelven tud, az vajon milyen szintre gondol.

Persze ha valaki mindent megért, tökéletesen kommunikál és soha nem érzi, hogy ezek folyamán nyelvi akadályba ütközne, az mondhatja, hogy tud mondjuk angolul. Ez sem jelenti, hogy nincs feljebb.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: 3 hónap elég kevés, szerintem a középfok sem sajátítható el ennyi idő alatt. Használható angoltudáshoz azért kell minimum 1 év, nyilván van akinek több.

2012. aug. 25. 21:19
 12/13 anonim válasza:
A könyv anyaga attól jó hogy profi angol könyv íróktól lett összeollózva az hogy hogyan jelenik meg ez a saláta a könyvben az már más lapra tartozik. Megjegyzés: a gyerek még 4-5 éves korában is kedvesen bután beszéli az anyanyelvét akkor mit is akarunk 3 hónap alatt????
2014. márc. 4. 07:07
 13/13 anonim válasza:
...egyébként a saját nyelvedet sem ismerheted eléggé igy csak mindig jobb és fejlődésben levő lehetsz de tökéletes soha! sokat kell seggelni és hangyaszorgalommal tanulni de minimum 1-2-3 év itthon tanulva
2014. márc. 4. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!