Szerintetek ezzel az angol es nemettudassal bekerulhetek a halado nyelvcsoportokba?
Angol: az osszes igeidot tudom, a passzivot (szenvedo szerkezet), a reported speechet is, a neveloket, az eloljaroszavakat, es a szokincsem is eleg bo.
Nemet: az alapdolgokat (koszonesek,napszakok,etelek,allatok,jarmuvek,szamok, testreszek, orszagnevek,ilyenek) nagyjabol tudom, ezeknek a neveloit is, a szemelyes nevmasok reszes,birtokos,targyas,alanyesetet is, tudok egyszeru mondatokat alkotni, sok iget megtanultam, azoknak az elso mult idejet, plusz az alap hatarozoszavakat.
Szerintetek ezzel a tudassal menni fog a szintfelmero teszt mindket nyelvbol? Mik azok,amiket meg okvetlenul meg kellene tanulnom?
De miket szoktak egyaltalan a szintfelmerokben kerdezni?
Persze, tudom is hasznalni, nem azert tanultam meg hogy ne tudjam.
Az a baj,nalunk nem lesz kozephalado, csak teljesen kezdo meg halado...
Angolból ez biztosan elég lesz, a németet nem tusom, mert sosem tanultam.
Egyébként akárhova kerülsz, biztosan van átjárás egyikből a másikba, ha máskor nem is, félévkor, vagy év végén.
"nem lesz kozephalado, csak teljesen kezdo meg halado"
Akkor inkább a haladóba kerülsz. (Első voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!