Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ingyenes, online, ANGOL...

Legszi kérdése:

Ingyenes, online, ANGOL TANULÁS. Merre keressek? Szeretném a beszédet gyakorolni.

Figyelt kérdés
Kezdő angolos vagyok, szeretném megtanulni a nyelvet, külföldi munkához.

2012. aug. 16. 06:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Beszédet online, ingyen sehol nem fogod gyakorolni, legfeljebb skype-pal, ha szerzel valami külföldi ismerőst előtte.
2012. aug. 16. 09:37
 2/8 tsara90 válasza:

Regisztrálj InterPals-ra és jelöld meg, hogy angolt szeretnél gyakorolni, biztosan lesz valaki és skype-on tudok beszélni.

Én is így gyakoroltam a spanyolt.

2012. aug. 16. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy busuu.com is jó még, valamint a fent említett oldal, esetleg chatrulette báár ott több recskázó idiótát fogsz látni mint értelmes embert:D
2012. aug. 16. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:
www.sharedtalk.com -on lehet külföldiekkel nyelvtanulás céljából levelezni.
2012. aug. 17. 18:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. aug. 17. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Itt angol nyelvleckét találsz, szabályokkal.

A narancssárga nyilakkal tudsz navigálni a nyelvleckék között.

Ha rákattintasz a nyílra, kicsit várnia kell, mert lassan tölt be az oldal.

A képek is linkek, azok is tovább visznek. A nyelvleckéknél, ha rákattintasz a képekre, vagy a szövegre, akkor a kiejtést is meghallgathatod.

[link]

2012. aug. 17. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

itt vannak tanácsok a beszédfejlesztéshez is.

2013. febr. 25. 11:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Regisztráltam az InterPals oldalra, sokan írtak nekem, így "rákényszerítve" az angol használatra, és ezután volt aki helyesbített, szóval tanultam is belőle. Amíg nem jöttem rá, hogy be tudom állítani azt is, hogy milyen nemzetiségű emberekkel szeretnék társalogni, legfőképp az afrikai és török fiatalemberek keresték a társaságomat nem csak nyelvtanulás céljából... Viszont szert tettem egy angol mailbarátságra, aminek nagyon örültem. Köszönöm a hozzászólásokat. :)
2013. márc. 9. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!