Az olyan iskolában, ahol tanítanak francia nyelvet, milyen könyvből tanulnak?
Az angol, és a német megvan, most a francia érdekel!
Angol: Enterprise
Német: Start, majd Unterwegs
Köszönöm az értékes hozzászólást! ^^
Szerintem olvasd el a részleteket is! :D
És a 3 közül melyiket ajánlanád?
Bár vszínűleg úgyis kerítek a könyvhöz segítséget, aki már tud franciául, de azért rákészülök! ^^
Nincs mit. :)
Hát szerintem az Allons-y nem a legjobb. A Quartier libre-et én sajnos nem ismerem túl jól, úgyhogy arról inkább nem mondok véleményt. Viszont a France Euro Express nem rossz, ha jó hozzá a tanár is és normálisan el tudja magyarázni. :)
Én is France Euro Express-ből tanultam, nekem tetszett, pont azért mert laza, szerintem tanár nélkül önálló feldolgozással is megérthető. (az újabb fajta, a régi annyira nem tetszik)
Én gimisként szerettem a hatalmas ábrái miatt és a kitöltős, behelyettesítős, összekötős feladatok miatt, mert ilyennel akkor már sajnos nem sokat találkoztam. Én tervezem hogy előveszem elejéről átnyálazni az egészet, sajnos nem adtam bele apait anyait anno a tanulásba, pedig most jól jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!