Hogyan tudok bő 6 hónap alatt eljutni orosz középfokra? Minden tanácsra, ötletre kíváncsi vagyok! Még csak 2 hónapja tanulom.
"Vegyél Point oktatócsomagot könyvesboltban, vagy netről!"
Tudsz jó netes oldalt ajánlani?
Ha sokat foglalkozol vele, akkor szerintem meglehet a középfokú nyelvvizsga 6 hónap alatt. De akkor tényleg sok időt kell rászánnod.
2 hónapja tanulod - eddig meddig jutottál el? Milyen nyelvtani dolgokat vettél át, milyen a szókincsed? Hol tanulod, otthon egyedül, magántanárral, vagy tanfolyamon?
igazából rájöttem, hogy felesleges rohannom
1 év alatt normál tempóban el lehet jutni arra a szintre
inkább az olyan ötletekre lennék kíváncsi, amivel hatékonyabbá, gyorsabbá lehet tenni a nyelvtanulást
Olvass sokat az adott nyelven (oroszból is vannak már könnyített olvasmányok), és halgass tévét, filmeket. Nem baj, ha az elején úgy érzed, nem értesz semmit, majd egyre többet fogsz.
A szavakat ne csak úgy magold, hanem mindig szövegkörnyezet alapján próbáld megjegyezni, vagy esetleg te is írj velük mondatokat, úgy jobban megmarad. A nyelvtani dolgokat gyakorold be jól, az orosz egy elég logikus nyelv, gyakorlással meg lehet tanulni a nyelvtanát.
Beszélgess másokkal oroszul, akár chaten, akár élőben (ha van rá lehetőséged), akár skype-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!