Meg van valakinek kidolgozva a TELC-es középszintű angol szóbeli témakörei?
már volt ez a kérdés, más tette fel, de nem kapott értelmes választ, gondoltam hátha itt majd kap választ ő is és én is!
fontos amúgy, köszi
6 fő prezentáció van:
A trip u have made
A book u have read
A concert u have attended
National dish
A film you have seen
A sporting event u have attended
és vannak még ilyen mellékesek,hogy:
A famous person you'd like to meet
Ideal house/school of yours
Tourist attraction near your town
De amúgy úgy lesz hogy lesz egy lap amin 2 prezentáció közül lehet választani és biztos hogy az egyik a 6 FŐ-ből lesz.
Amúgy nekem van egy pár kidolgozva,ha kell elküldöm az e-mail címedre :D
szia!
Köszi a választ és a megnyugtatást :)
Akkor megtennéd, hogy átküldöd nekem amik megvannak? Csak kéne valami kiinduló pont, hogy nagyjából hogy kell egy telces prezentációnak kinézni, aztán magamtól át akarom írni úgyis :D
előre is köszi :)
Hali!
Lehet, hogy már nem aktuális, de ha még megvannak a kidolgozott szóbeli tételek, akkor átküldenéd nekem is? Nagy segítség lenne, mert jövőhéten megyek nyelvvizsgázni :(
email: shabee9@gmail.com
szia!
hát anno nem kaptam emailben semmi kidolgozott tételt, csak talán vmennyi anyagot...
de amúgy nagyon könnyű volt a nyelvvizsga, ne aggódj :)
csak folyamatosan beszélj, mindegy hogy mit.. partnerem is improvizált :)
de ha megírod az msn-címed, akkor többet tudok mondani.
szija
sziasztok!
Légyszi nekem is küldjétek már el a kidolgozást, cserébe tudok adni mintasorokat (megvan a 2 könyv scannelve ami a telc honlapján ajánlanak és régebbi dolgaim is vannak.)
email: asdfx@citromail.hu
nekem nem küldtek semmit, magam dolgoztam ki mindent.
te is jobban jársz, úgy könnyebben tanulod.
ha kel segítség akkor tudok mondani pár tippet.
Sziasztok! SOS! Aki tud legyen szíves küldjön kidolgozott prezentációkat, vagy bármi féle segítséget a TELC szóbelihez!(angol) Levélíráshoz kifejezések, tanácsok is jól jönnének! Előre is köszi!
Email: sziszka89@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!