Ezt a livemocha-n hogy tudnám megcsinálni?
A magyar az anyukám anyanyelve,a másik az orosz.És én az anyukámét szeretném előre,mert az orosz az meg apukámé.és nem ugyanaz.xd.
és a magyart jobban használom.:)
köszi a választ:)
Második:Köszi:D
mindig efféle rakciók érkeznek.XD:D
amúgy,komolyan gondoltad hogy tanítsalak meg?:)
Ö..eszembe jutot valami.
Másodiknak megy még mindig:)
Írtad hogy nincs időd és kereseted.Eszembe jutott hogy akkor szerintem az lenne a legjobb neked ha netről tanulnál.Milyen suliba jársz?Gimi/fősuli/másfajta?:)
Azért kérdem mert a gimi mellet lehet jobb lenne mer a fősuli se semmi azért,És akkor hazamégy,megtanulsz,de este mondjuk odaülhetsz a gép elé,vannak online oldalak oroszhoz amiket én is ismerek,a livemocha is jó.Ott tanulok több nyelvet én is(én speciel franciát meg angolt egyelőre aztán még lehet valamit).Ott chatelhetsz is,meg tanfolyamok is vannak.Szerintem elég jó:)Esetleg még küldhetek majd privibe neked ilyen orosz-dolgokat ha gondolod:)Akár zenéket is.:)
Igen tényleg komolyan gondoltad és persze csak ha lenne időd meg kedved :DDD
Tök jó lenne egy anyanyelvi orosz beszélőtől tanulni aki tud magyarul is :D azért nem találni minden bokorban ilyen embert :D Egyébként én írtam mind a két választ:)
Gimis vagyok :D Am milyen nyelvet szeretnél tanulni livemochán?:D esetleg ha franciát akokr én is tudok segíteni mert francia kéttannyelvűs vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!