Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ezt a livemocha-n hogy tudnám...

Ezt a livemocha-n hogy tudnám megcsinálni?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó amikor a beszélt és tanult nyelveket lehet beírni.Sokan a beszélthez írják a tanultat is,de igazából nem ez a lényeg.Hanem én a magyart beírtam anyanyelvnek,ami jó is,de szeretnék a családi kétnyelvűség miatt egy másikat is anyanyelvinek írni.Csak én azt szeretném hogy a magyar legyen elöl,de ha a másikat is beírom akkor ne teszi előre a magyart.A magyart hogy lehet előre tenni?Talán hülye kérdés,de nem mindegy nekem hogy melyik az első.Mert hiába a nyelvek kitöltéséneél előre írom,utána az adatlapomon nem elsőként hozza magyart.
2012. júl. 22. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem regisztrálj mégegyszer és ott már a másik nyelvet írd előre és a magyart másodiknak így gondolom akkor azt fogja másodiknak tenni.Egyébként melyik a másik anyanyelved és miért nem mind1,hogy melyik van elöl ?:)
2012. júl. 22. 13:19
 2/9 A kérdező kommentje:

A magyar az anyukám anyanyelve,a másik az orosz.És én az anyukámét szeretném előre,mert az orosz az meg apukámé.és nem ugyanaz.xd.

és a magyart jobban használom.:)

köszi a választ:)

2012. júl. 22. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁ nagyon szerencsés vagy ! Nagyon szerencsés vagy hogy anyanyelvi szinten beszélsz oroszul!:)))) Mindig is szerettem volna megtanulni mert nagyon szép nyelv ,csak a suli mellett nem nagyon van időm + keretem sincs rá sajna:DDDD nem akarsz megtanítani?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. júl. 22. 14:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Második:Köszi:D

mindig efféle rakciók érkeznek.XD:D

amúgy,komolyan gondoltad hogy tanítsalak meg?:)

2012. júl. 22. 17:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Ö..eszembe jutot valami.

Másodiknak megy még mindig:)

Írtad hogy nincs időd és kereseted.Eszembe jutott hogy akkor szerintem az lenne a legjobb neked ha netről tanulnál.Milyen suliba jársz?Gimi/fősuli/másfajta?:)

Azért kérdem mert a gimi mellet lehet jobb lenne mer a fősuli se semmi azért,És akkor hazamégy,megtanulsz,de este mondjuk odaülhetsz a gép elé,vannak online oldalak oroszhoz amiket én is ismerek,a livemocha is jó.Ott tanulok több nyelvet én is(én speciel franciát meg angolt egyelőre aztán még lehet valamit).Ott chatelhetsz is,meg tanfolyamok is vannak.Szerintem elég jó:)Esetleg még küldhetek majd privibe neked ilyen orosz-dolgokat ha gondolod:)Akár zenéket is.:)

2012. júl. 22. 17:05
 6/9 A kérdező kommentje:
nem rakciók hanem ,,reakciók" ,csak elgépeltem.
2012. júl. 22. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen tényleg komolyan gondoltad és persze csak ha lenne időd meg kedved :DDD

Tök jó lenne egy anyanyelvi orosz beszélőtől tanulni aki tud magyarul is :D azért nem találni minden bokorban ilyen embert :D Egyébként én írtam mind a két választ:)

Gimis vagyok :D Am milyen nyelvet szeretnél tanulni livemochán?:D esetleg ha franciát akokr én is tudok segíteni mert francia kéttannyelvűs vagyok:)

2012. júl. 22. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocs nem olvastam végig a válaszod most látom hogy franciát abban akkor tudok segíteni ha gondolod :D
2012. júl. 22. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok francia de most végeztem el a 11.-et a kéttannyelvűben és dícséretes ötös vagyok és a tanárom jövőre OKTV-re akar küldeni:)
2012. júl. 22. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!