Arab nyelvet elkezdeném tanulni, egy két ismerősöm már tanulja és azt mondja nem nehéz. Aki tud arabul mennyi idő alatt tannulta meg és milyen nehezen?
Figyelt kérdés
nagyon meg szeretnék tanulni2012. júl. 3. 13:57
1/4 anonim válasza:
Ha jó nyelvérzéked van, akkor 1 év :) De az is számít hogy mi a célod. A hétköznapi kommunikáció sokkal könnyebb, ha figyeled a nyelvjárásokat. a sztenderd arabot lényegesen nehezebb tanulni
2/4 anonim válasza:
az arab a világ egyik legnehezebb nyelve. A barátaid vagy nyelvzsenik vagy játsszák az eszüket.
3/4 anonim válasza:
En tanultam hetene ugy 2szer 1 orat, de tobbszor hagytam ki orakat mert akkoriban a munkam miatt sokat kellett utaznom. Nem nehez egy ev alatt mar eleg jol meg lehet tanulni. Nekem nagyon jo tanarom is volt. Szerettem arabul tanulni, de aztan munkat valtottam es nem volt szuksegem a nyelvre megsem banom hogy megtanultam.
4/4 anonim válasza:
Az eszperanto nem nehéz nyelv - - -viszonyítsatok már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!