Mondjatok nekem angol könyveket?
Szóval már voltam nyelvvizsgázni, de sajnos nem sikerült. Gondoltam jobban meg tudnám jegyezni a szerkezeteket, ha olvasnám és többször is találkoznék vele. Mindenféle könyv jöhet.:)
Köszi.:)
Ha van nyomtatód, akkor talán egyszerűbb, ha nyomtatsz magadnak pár történetet.
A régebbi írásoknak már lejárt a szerzői jogi védelme.
Itt rengeteg könyvet találsz:
Amúgy, ha könyvet akarsz venni, lehet azzal járnál a legjobban, ha az egyik kedvencedet, amit magyarul már olvastál szereznéd be angolul.
a sulikönyvtárban biztosan vannak angol könyvek. én egy csomót vettem már ki. rendszerint kicsi (A5) alapúak és vékonyak + egy ismert történetet írnak le rövidítve. amiket én olvastam, azoknak az aljára van írva, h : Oxford Bookworms.
és külön vannak kategorizálva nehézségi szintek szerint. :)
remélem tudtam segíteni. és sok sikert a nyelvvizsgához! (nekem kb.1 hónapja sikerült a szóbeli középfokú) :D
Szia.
Ha jó könyveket szeretnél én a következőket ajánlom.
Rimaszombati Károly: Angol nyelvtan (Maxim kiadó), és Német Anikó :Angol nyelvtan alap-, közép- és felsőfok. A második kiadvány az Alexandránál könnyen megkapható ez tuti.Nekem főleg tőle írt a használható.A rimaszombati megvan csak sajna egyben nem tudom elküldeni mert oldalanként mentettem el. Ha érdekel írj privit és küldök pár oldalt belőle.
Milyen szintű , fajta vizsgával próbálkoztál?
Előző voltam.
Szóbelin és írásbelin is voltam, középfokon. Először a Rigó utcában, a második írsbelin pedig BME-n.
És köszi mindenkinek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!