Mit csináljak? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
sziasztok. tanultam oroszt hobbi szinten a suliban, közölték hogy nem lehet felvenni 2. nyelvnek pedig azt szerettem volna. Egy ismerősömnek aki messze lakik, annak a városában voltam, eladtam olcsón a tankönyveimet és a hozzá járó cuccokat. Most volt vmi értekezlet és közölték hogy mégis fellehet venni..
nagyon drága a könyv, 6 ezer volt.. tökre megy itthon a balhé meg minden és azt akarom tanulni de nem tudom h mit csináljam!:( az anyukám azt mondja h kérjen vissza ugyanannyiért a könyvet akinek eladtam de ez szerintem nagy szemétség lenne.. mit tegyek?
16L
Szia!
Nekem vannak orosz könyveim (én fősulin vettem fel minornak,teljesen kezdő szinten,de nem jött össze,a könyvek meg maradtak a nyakamon...),esetleg beszélhetünk róla.
Szerintem kérd vissza. Az ismerősöd, tehát nem vadidegennek adhat el. Meg kéne értenie, hogy mi van.
Én biztos azt mondanám, hogy visszakapja a pénzt + ráteszik 1-5 ezret (attól függ, milyen nagyságrendű összegről van szó), így mindketten jól jártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!