Milyen könyvek vannak, amikkel otthon meg tudnék tanulni németül?
Figyelt kérdés
Tudok franciául, szóval szerintem nem lesz olyan nehéz németül megtanulnom, de otthon szeretném, teljesen az alapoktól kezdve, bármilyen segédanyag jól jönne.2012. jún. 24. 12:24
1/3 anonim válasza:
Én a Rosetta Stone szoftvert tudnám ajánlani, könyvben elég nehéz haladni tanári segítség nélkül, de talán a Start-Unterwegs jó segédlet lehet.
2/3 anonim válasza:
Az Assimil és a Pons termékcsaládot tudnám ajánlani.
ezen a honlapon is sok érdekes dolog van: [link]
3/3 anonim válasza:
Kreatív német, a struktúra és módszer nagyon jó, de sok benne a hiba, ennek ellenére én nagyon tudom ajánlani Neked.
Könyvtárakban van még: Tanuljunk könnyen, gyorsan németül Ernst Häckl a szerző, 2 kötete van, az első kötetnek nem ő szerzője (a régi kiadásoknál).
Van munkafüzet és összefoglaló könyv ami nagyon jó: Maklári Tamás: Német nyelvtani ABC gyakorlatokkal, 2900 Ft a könyvesboltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!