Mennyi penzt ajanljak? Bovebben lent.
Arrol van szo, hogy szeptemberben kezdem az egyetemet a fovarosban (videki vagyok - ELTE-BTK-s leszek), es arra gondoltam, megkerek egy francia szakos hallgatot, hogy segitsen felkeszulni a kozepfoku nyelvvizsgamra. 1 evet francia nyelvteruleten eltem/elek, most megyek majd haza. Nem okoz gondot megerteni masokat, vagy magam masokkal, de nem megy olyan gordulekenyen a dolog, es attol tartok, a kifejezeseim sem olyan valasztekosak, mint ahogy azt a nyelvvizsgan elvarjak. Egy szo mint szaz, nem megtanitani kene nekem a nyelvet, csak segiteni finomitani rajta, illetve a levelformat megtanitani. Azert gondoltam egy egyetemistara, mert nagyon nincs penzem, es nem tudok egy draga tanart kifizetni. Igy tervezek feladni egy hirdetest, de nem tudom, mekkora arat jeloljek meg? Vagy ha rakerdeznek, hogy megis mennyi az a "nem tul sok"?
Szerintetek mennyit mondjak?
(Ugyanitt olcso nyelvtanar kerestetik :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!