Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha letettem a nyelvvizsgát,...

Ha letettem a nyelvvizsgát, akkor be kell menni a nyelvórákra? (középiskolában)

Figyelt kérdés

2012. jún. 13. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Én megtudtam beszélni az igazgatóval, de osztályozóvizsgát kellett tennem.
2012. jún. 13. 13:27
 2/6 webnyelv ***** válasza:
A mi időnkben (kb. 20 éve) nem kellett. De érdemes bejárni, mert segít felszínen tartani a nyelvet. Ha jegyet nem is kell szerezni már belőle, bejárni akkor is érdemes.
2012. jún. 13. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
most már be kell. nálunk is volt ebből probléma, csak onnantól kezdve nem kellett bejárnia a csajnak, hogy letette az előrehozott érettségit. amúgy meg ingyen vannak nyelvórák, szerintem érdemes bemenni, később egy vagyont fizethetsz értük.
2012. jún. 13. 13:53
 4/6 A kérdező kommentje:
sejtettem hogy be kell de biztosra akartam menni :D kösi a válaszokat
2012. jún. 13. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Én írtam egy kérelmet az igazgatónak, hogy nem szeretnék bejárni, és ott helyben elfogadta. Így a hétfőim csak 10:30kor kezdődtek- eddig :D Bár ez szakmunkás suli volt, most végeztem. (kis offolós anekdota: szóbeli napján derült ki, hogy nyelvi (angol-német) vizsga is lesz, a kutya se tudott róla, még a tanárunk sem. Mindenki 1-2 pontokat ért el a 8-ból. Gondoltam megviccelem a vizsgáztatót, a sok nyelvi analfabéta közt, pedig nekem vizsgázni se kellett volna, de milyen égő már, ha nyv-m van, és nem akarok angolul beszélni. Elém rakott 5 bagatell mondatot-lefordítottam neki magyarra-a végén megkérdeztem: what else would you like to now about me? Már ettől sokkot kapott :D)
2012. jún. 13. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nagyon nem akarsz órára menni, akkor le tehetsz osztályozó vizsgát, megkapod ezzel a jegyeket a következő évre és nem kell bejárnod többet.

Amúgy én se javaslom, hacsak nem fejleszted tovább otthon a képességeidet.

2012. jún. 17. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!