Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nem megy a mondatkreálás, mit...

Nem megy a mondatkreálás, mit csináljak? (Angol)

Figyelt kérdés

Nem tudok értelmesen mondatokat összerakni szinte csak alap szinten, de ami furcsa hogy viszont letudok fordítani szinte bármilyen szöveget.

És még hallás alapján is megértem általában mit mond az ember, van hogy eleve angolul nézem a filmeket és megértem.

Hogyan tudnék fejleszteni ezen? Vagy mit csináljak? Köszi a válaszokat!

2012. jún. 12. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
beszédbe se írásba se?
2012. jún. 12. 23:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát nem nagyon, beszédbe úgy ahogy összejön de sokszor teljesen alap mondatokat nem tudok összerakni, ami elég érdekes mert mindig mondják jól fordítok és a kiejtésem is tökéletes.

Ez valószinüleg azért lehet mert filmekből meg játékokból tanultam és sose kellet használnom csak értelmeznem.

2012. jún. 12. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanez a problémám. Én is várom a válaszokat.
2012. jún. 13. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Kényszerítsd magad, hogy használd az angolt ilyen módon is. Szerezz egy levelezőtársat (javaslom az interpals.net-et), akivel angolul tudsz beszélni. Vagy írj fogalmazásokat arról, ami éppen eszedbe jut. Remélem tudtam segíteni. :)
2012. jún. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!