Német lecke? Párosítás?
1. Pass Icnen die Hose? 2. Kann ich die Schule einpacken? 3. Was wünschenSie? 4. Wie gefallt Ihnen dieser Rock? 5. Nehmen Sie die Jeans? A. Nein, ich ziehe sie gleich an. B. Er gefallt, mir aberer passt mir nicht. C. Ja, ich nehme sie . Wo kann ich bezahlen? D. Zeigen Sie mir bitte das Hend dort. E. Nein, sie ist mir zu eng.
A gyermekemnek ez a házi de sajnos nem tudok neki segíteni.
A leckét a gyerekednek kell megcsinálnia, nem neked. Ha nem tudja, akkor vagy nem figyelt oda, vagy nem olvasta el a konyvet/munkafüzetet, vagy nem taunlta meg a szavakat.
NE csináld meg helyette, hanem ültesd oda, hogy tanuljon.
Köszönöm válaszod..Megcsinálta,csak ellenőrizni szerettem volna,mert kettőben nem biztos..
Köszönöm a segítséged:)
Ha csak ellenörzés, az más. Akkor is jöbb lett volna, ha beirod az ö válaszait, de igy szivesen segitek:
1 - E
2 - A
3 - D
4 - B
5 - C
Csak még egy megjegyzés: a beirt mondatokban nagyon sok hiba van, itt ugyan mindegy, de más esetben értelemzavaró lehet, ha nem pontosan másolod be öket.
Köszi .Igen ,mert én másoltam,és én egyáltalán nem értem a németet...
Köszi így írta a kicsikém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!