Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miskolcon vagy a Debreceni...

Miskolcon vagy a Debreceni jogon elfogadják-e az eszperantó nyelvvizsgát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 09:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

jogász: A mesterfokozat megszerzéséhez bármely olyan élő idegen nyelvből, amelyen az adott szakmának tudományos szakirodalma van, államilag elismert, középfokú (B2) komplex típusú nyelvvizsga vagy ezzel egyenértékű érettségi bizonyítvány, vagy oklevél szükséges.

az eszperantó élő, és tudományos szakirodalma is van ennyi, lehet hogy én válaszoltam meg a saját kérdésemet

2012. jún. 11. 06:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Hahó!

Ez az ÉN egyetememre vonatkozó lista! (SZE-Győr)

A saját egyetemeden kellene utánanézni az OTT érvényes szabályozásnak. A SZE szenátusa megmondta, hogy ezeket a nyelveket fogadja el. De hogy Nálad melyiket azt nem tudhatom.

Ezt a listát csak azért tettem be, hogy lássa az illető, hogy nem igaz, amit mondott, hogy mindenhol minden középfokút elfogadnának.

2012. jún. 11. 08:00
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2012. jún. 11. 08:51
 14/15 webnyelv ***** válasza:
Legjobb, ha e-mailben vagy telefonon megkérdezed a tanulmányi ügyintézőt.
2012. jún. 11. 12:15
 15/15 A kérdező kommentje:
megkérdeztem és attól függ ki, mikor kezdte el a képzést! én már régen kezdtem így már nem vonatkozik rám
2012. jún. 11. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!