Ingyenes angolórákról, amit misszióban tartanak, mi a véleményetek? Valaki tud írni tapasztalatot?
Itt bővebb infó és a helyszínek, ahol működik az oktatás.
Én arra vagyok kíváncsi, vajon megéri-e járni rá?Mit és hogyan tanítanak?Azt tudom, hogy amerikai angol, az nem lényeg, nekem jó az is,de ha valami hittérítő szöveget mondanak esetleg angolul , akkor abból nem sokat okulnék, szóval, ezért is kíváncsiskodom, hátha valaki van itt, aki jár ilyenre?
én egyszer voltam tavaly nyáron, de soha többet ilyet.
nem tudom, hogy milyen szinten vagy angolból, én 12 éve tanulom, és ilyen haladócsoportba mentem. de egyszerűen olyan alacsony volt a színvonal, leginkább idős nénik és bácsik voltak, akik akkor kezdtek el angolt tanulni, a 'tanár' abszolút nem értett hozzá (olyan alapszavakat nem tudott hogy csak úgy pislogtam), nincsen rendes tananyag hanem így random mondott egy pár szót a feltételes módról, aztán a kérdőszavakról, aztán a melléknév fokozásról (hozzáteszem még a nyelvtani szabályokat is rosszul magyarázta el..) aztán persze háromnegyed óra után rátért a vallásra, itt már végig magyarul beszélt, mindenkinek beszélnie kellett a vallási orientációjáról, megpróbáltak megtéríteni, aztán közösen imádkoznunk kellett, mikor volt 5 perc szünet, csak úgy menekültem el.én senkinek sem ajánlom.
Nagyon kéne a nyelvtudás,viszont most nincs keret nyelvtanulásra és felénk egyetlen intézmény sem hirdet mostanság alapfokú angol tanfolyamot.
Lányom már nagyon jól beszél angol alapfokon, lehet, hogy többre mennék, ha ő tanítana?Vállalná szívesen.Csak gondoltam csoportban könnyebb lenne és gyorsabb.
Volt már szó erről ezen a fórumon, de most hirtelen csak azt találom.
Én inkább dicséreteket olvastam, próbálj meg te is rákeresni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..
Merre lakol? Skype? Szükség esetén tudok segíteni.
egy angoltanár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!