Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsgán a vizsgáztatóknak...

Nyelvvizsgán a vizsgáztatóknak milyen öltözet az imponáló?

Figyelt kérdés

Tudom, nem a kinézetem a lényeg, de kíváncsi vagyok: fehér blúzt egy színes; -de csinos, elegáns- vagy egy fekete szoknyával vegyek fel? Utóbbi elég "iskolai ünnepélyes", de nem tudom, hogy a lila-zöld térd alá érő karton szoknya nem túl hétköznapi-e. Szerintetek? (A fehér blúz fix; az ECL-nél dolgozó némettanárnő mondta, hogy ennyivel illik megtisztelni az alkalmat.)

16/L

2012. jún. 7. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
21%
Ha férfi a vizsgáztató, akkor nagy dekoltázs. Ha nő, akkor olyan ruha hogy ő a sajátjában ne érezze magát rosszul. De ez sajnos csak a belépés pillanatában derül ki. Én a klasszikus fehér blúz - fekete szoknyát javaslom.
2012. jún. 7. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Igazából teljesen mindegy. Azt vegyed fel, amiben jól érzed magad.
2012. jún. 7. 17:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Bármilyen ruhát is veszel fel, arra készülj fel, hogy el tudd mondani részletesen milyen ruhát viselsz éppen akkor.

pl. Egy fehér selyem hosszú ujjú blúz, (fekete) rövid/hosszú mintás/kockás szoknya, egy pár fekete cipő, harisnya és fehérnemű. Ezenkívül arany/ezüst nyaklánc a nyakam körül, karóra a csuklómon, arany/ezüst gyűrű/karlánc az ujjaimon/csuklómon.

Hozzáteheted, hogy csak alkalomra veszel fel ilyen jellegű ruhákat, amúgy hétköznap ezt meg ezt viselek.

Sőt, a hajviseletről is mondhatsz pár szót. pl. lófarok/konty/ stb.

Nyelvvizsgán mindenféle szívatós kérdést feltehetnek.

Emlékszem még anno angoltanárunk mesélte, hogy az angol origó középfokú szóbelire nagyon szép csipkés fehér blúzt vett fel egy barátnője és a blúzáról kérdezték( csipkekészítés vagy ilyesmi),és megszenvedett vele,ezért mikor az angoltanárunk vizsgázott, ő még a hajviseletét is betanulta. (Egyenes vállig érő szőke haj kibontva)

Legyél felkészülve bármilyen kérdésre, az a lényeg :-)

2012. jún. 7. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!