Aki tanult már eszperantót és németet is mit tenne a helyemben?
Januártól lenne egy állás amit felajánlottak nekem. De sajnos a diplomámat nyelvizsga hiányában még nem kaptam ki:(
Tanulom a németet,de olyan messzinek érzem a középfokú nyelvvizsgát belőle. Viszont ezt a munkát nagyon szeretném.
Szerintetek az eszperantót ha most elkezdeném meg lehetne tanulni olyan szinten,hogy középfokú nyelvvizsgát tegyek belőle még 2012-ben?
A nyelvvizsga nélküli diplomakiadásról tudtok valamit?
katyvasz dögölt nyelvet hiába tanulsz,semmi hasznát nem veszed.ha németből vizsgázol,akkor a némettel is szót értesz,de az eszperantóval kommunikálni nem valószínű hogy tudsz.
én is gondolkozok rajta hogy pedagógiából diplomázok és nyelvvizsga nélkül nálunk se adják ki a papírt sajnos.én is német nyelvből szeretnék nyelvvizsgát tenni,de ha olyan szöveg lesz a hörtext mint tavaly érettségin,akkor inkább hagyom a pibe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!