Írt már valaki 100%-os érettségit idegen nyelvből?
Figyelt kérdés
Gondolom, ez elég ritkán fordul elő, de kíváncsi vagyok, mit mond ilyenkor a tanár, hogy állnak hozzá az osztálytársak. Főleg a középszintű angol és francia érettségi érdekelne.
2012. jún. 5. 20:53
1/6 anonim válasza:
Barátnőm írt. De neki felsőfokúja volt angolból, és már külföldön tanul, angol nyelven:D
Nem tudom a tanár mit mondott neki, nem hiszem, hogy meglepődött. Azért felsőfokúval egy középszintű érettségit nem nehéz kivitelezni.
Egyébként is volt több 100%-os érettségi az osztályban:DD
2012. jún. 5. 21:04
2/6 anonim válasza:
Nekem ugyan nem lett 100%-os, de csak 4 hibám volt és mindegyiket tudtam volna, csak figyelmetlen voltam. A tanárom nem mondott semmit mert nem nagyon találkozunk. Az osztálytársaim irigyek (nem rossz értelemben) és tisztelettel néznek rám ilyenkor. A próbaérettségim amúgy 100%-os volt. Akkor egy másik tanárom volt még, ő nagyon örült.
2012. jún. 5. 21:05
3/6 anonim válasza:
Én 100%-os matekkal találkoztam már, de pl bátyámnak minden érettségije (3 emelt szint volt köztük) 95% fölötti lett.
Senki nem lepődött meg, hisz aki ilyet produkál érettségin, az év közben is hasonló eredményeket mutat.
2012. jún. 5. 21:11
4/6 anonim válasza:
nekem a német közép lett 100%-os, 0. év után. A tanár szerintem örült neki, azt mondta, h ilyet még nem látott. Az osztályban nagyon nem híreszteltem, csak ha valaki kérdezte akkor mondtam. De egyébként olyan felfoghatatlan volt az egész. Emlékszem, hogy megtudtam valamelyik szünetben, hogy az írásbeli 100% let (előrehozottatcsináltam a 0. év utáni októberben), és fel sem fogtam egy ideig. Ültünk délután kémián, és akkor esett le úgy igazán, akkor kkezdtem el neki örülni.
2012. jún. 5. 21:56
5/6 webnyelv válasza:
Én már kb. 20 éve érettségiztem, ha minden igaz a francia hibátlan lett. De senki nem lepődött meg rajta, mindenki tudta, hogy az nekem nagyon fekszik. Külön szóbeli dicséretet kaptam franciából, amikor átadták az érettségit.
De amúgy teljesen mindegy, mert ha 2-esre írtam volna mindenből, akkor is ugyanúgy nem tudnék most elhelyezkedni, mint így.
2012. jún. 6. 17:13
6/6 anonim válasza:
Nekem 99 % lett, nagyon sajnáltam, mert pont a levélnél vontak le egy pontot. Eléggé szégyelltem is magam miatta, olyan egyszerűek ezek a német érettségi levelei, mégsem tudtam megírni hibátlanra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!