Milyen könyvekből érdemes hollandul tanulni? Teljesen kezdő szintről érdekel a dolog. Angol vagy német nyelvű is lehet.
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 15:28
1/6 anonim válasza:
Szia. Ennek a PONS-nak van azt hiszem holland változata is, a Nyelvtanfolyam kezdőknek c. csomagjából. Nézz utána. Én az olasz változatát csinálom és teljesen elégedett vagyok vele. Esetleg még az Assimilt nézd meg, bár szerintem nekik nincs holland csomagjuk.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :D
2012. máj. 31. 19:32
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Angol: en ezt ajanlanam, szerintem ez a legjobb. En is ebbol tanultam/tanulok: Essential Grammar in Use.
Az Amazon keresojebe ird be:
Essential Grammar in Use with Answers: A Self-Study Reference and Practice Book for Elementary Students of English [Paperback]
Nem tudom otthon (Magyaroszag) meg lehet-e venni, rendelni, de ezt ajanlanam, szerintem nagyon jo. :)
5/6 anonim válasza:
A Paul van Loon - Dolfje Weerwolfje könyvből is meg lehet tanulni (bátyám pl. abból tanult meg), persze szótárazást igényel, meg hogy holland nyelvterületen lakj, és használd a megtanult szavakat.
6/6 Electronicperson válasza:
szerintem meg könyvből értelmetlen tanulni, rendes holland anyanyelvű tanárral sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!