Hogyan csináljak prezentációt, franciából az autókról?
Figyelt kérdés
A PPt hez nagyon jól értek, de franciából még a 2-s sincs meg. Ezért ezt meg kéne csinálnom hogy ne bukjak meg. De nemtudok franciául, a google fordító meg nem sokat segít. Valami tippet adtok. Pl hogy hogy van az hogy A Renault 1898 ban lett alapítva?2012. máj. 28. 16:25
1/7 anonim válasza:
Nincs olyan osztálytársad, ismerősöd, akitől segítséget kérhetnél?
2/7 A kérdező kommentje:
Ahh, mindegyik köcsög -.-"
2012. máj. 28. 17:16
3/7 anonim válasza:
Bocs az OFFért, de ilyen hozzáállással:
"Ahh, mindegyik köcsög -.-""
nem sokra viszed később sem, olyan helyeken, ahol más emberekre vagy utalva. :(
Esetleg nézz bele a francia wikipédiába úgy, hogy autómárkákat írsz be. Én így kezdenék neki.
4/7 anonim válasza:
Autó története:
Ez jó lehet bevezetőnek.
Aztán két kedvenc (még ha nem is ez a kedvenced, kit érdekel, nem erre kíváncsi a tanár úgysem. :)):
Renault:
Chevrolet:
Képeket pedig úgy is találsz, hogy magyar nyelven rákeresel a Google képkeresőben.
Remélem, tudtam segíteni vmennyit.
Az előző válaszommal pedig NEM megsérteni akartalak, hanem tapasztalatból írtam le.
3. válaszadó
5/7 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem. Valamennyit kitudtam szedni belőle. De mivel a Magyar oldal erősen szerényebb így összehasonlítani semtudom.
2012. máj. 28. 19:20
6/7 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm, annyi még tud valaki segíteni hogy franciául hogy van az hogy "Ezt a Logót használták régen" ?
2012. máj. 28. 19:25
7/7 anonim válasza:
Én így mondanám:
"Ce logo a été utilisé avant."
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!