Honnan szerezhetek angol játékokat?
Figyelt kérdés
Pár hét múlva Csehországba utazok egy gyerektáborba önkéntesnek (10-15 éves fiatalok)... A feladatunk az lesz, hogy angolul tanítsuk a gyerekeket játékosan. Mivel különböző szinten vannak angolból, így nehéz játékokkal készülni, ezért lennék kíváncsi, hogy ti tudtok e valami jót? Az alap kedvcsináló játékokat már "beszereztem", illetve megtanultam angolul, amiket mi is játszottunk itthon rengeteget (Hokey pokey, If you are happy, Head and shoulders stb), viszont ami tényleg tanulós, abból kevesebb ötletem van. Szívesen várok minden tippet bárkitől, előre is köszönöm.2009. jún. 28. 16:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!