Budapesten van olyan nyelvtanfolyam ami 1millió forintba kerül 5en vagyunk egy csoportba, és felsőfokú nyelvizsgát ad?
Előőbb a magyar nyelvet sajátítsd el felső fokon!
Nyelvvizsga.
Szerencse, hogy te olyan okos vagy 23:02
Emberek vagyunk és tévedhetünk
Ezt az 1 millió forintot én sem értem.
Talán ezt tudom ajánlani: [link]
Én nem tanultam itt, csak a hírlevélre vagyok feliratkozva. :)
500 óra nem elég a felsőfokhoz, a középfokra szoktak 600 órát számolni.
Én inkább azt javaslom, hogy tanulj egyedül, a tanfolyam meg a magántanár is tiszta pénzkidobás. Tanárhoz legfeljebb közvetlenül a vizsga előtt menj el felkészítésre. Azt, hogy az asztalt németül úgy mondják, hogy "Tisch", szerinted van értelme óránként 2000 forintért magántanárnál megtanulni?
Teljesen egyedül megtanulni egy nyelvet, én elég esélytelennek érzem... Elég jó a nyelvérzékem, de pl. a francia kiejtést vagy a héber betűk kiolvasását nem tudom honnan tanultam volna meg egyedül.A magadtól tanulás nagyon jól működhet, ha egy nyelvet már alapszinten vagy középfokon jól beszélsz és magasabb szintre szeretnél jutni, de nagyon nagyon szorgalom kell hozzá.
Hogy magántanár vagy tanfolyam, azt ki kell tapasztalni, kinek mi jön be jobban. Nekem pl. a csoport, de kicsiben (max.3-4 fő), mert eddig ahány magántanárhoz jártam, mindehol fecsegés lett belőle előbb-utóbb, természetesen magyarul:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!