Telc német középfokú szóbeli nyelvvizsgánál,5 téma van megadva az oldalon, azok közül pedig húzni fogok? Vagy hogy?
Figyelt kérdés
A témák listája, a prezentációs címek típusai fokozatosan b%vülnek, jelenleg a következ%k lehetnek:
egy könyv, amit olvasott vagy
egy film, amit látott vagy
egy utazás, amin részt vett vagy
egy zenei rendezvény, amit meglátogatott vagy
egy sportesemény, amelyen részt vett
2012. máj. 18. 13:26
1/10 anonim válasza:
én is ezt akartam megkérdezni, tehát kíváncsian várom a válaszokat
2/10 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, kb 3 vagy 4 volt megadva ezek közül, és választani lehetett. Én csak egy filmről tanultam meg, hogy mit fogok mondani, aztán pont az nem volt. Mázlimra az a film egy könyvadaptáció volt, úgyhogy megúsztam. :) Végül jól sikerült.
3/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, te választod ki előre hogy mit akarsz majd mondani. Remélem hogy így lesz, mert én csak egy utazást tanulok meg kívülről.
4/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ott kettő témát kapunk és abból választunk.De most vettem észre, hogy az egyik próbanyelvvizsgás könyvemben, más témák is vannak. Pl.Problémák a fiatalokkal vagy szórakozási lehetőságek egy szünetben. De remélem csak az az 5 téma van, mert én abból készültem. Valaki nem jön most 26-án?
5/10 anonim válasza:
Én megyek, de nem hiszem hogy ugyanabba a városba! :D
6/10 anonim válasza:
Véletlenül nincs levélmintád, panaszlevélre vagy információ kérésre?
7/10 anonim válasza:
én megyek 26-án!! szent imre gimibe! oda jön valaki?
8/10 anonim válasza:
Igen, én oda megyek:) Mikor van a szóbelid, ha van??
10/10 anonim válasza:
Én is 15:15-re vagyok beosztva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!