Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segítsen valaki nyelvvizsga...

Segítsen valaki nyelvvizsga felülvizsgálattal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

telc írásbelin 1 pont hiányzik, szeretnék fellebbezni, [link]

ha itt aláhúzom a számolási hiba" lehetőséget, akkor mit írjak mellé indoknak, emrt ez elég egyértelműnek tűnik?!

tehát nemugy mintha a tartalom újra értékelését mert ugye ott leírnám, hogy mi nem jó a levélben stb..

levélre nem hiszem h érdemes lenne foglalkoznom mert 21 pont lett és azt hittem lefogják nullázni.

lehet hogy hülyeség fellebbezni miközben jelentkeztem újra vizsgára, de mindenképp fontos lenne h meglegyen.

2012. máj. 13. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:

MIndenképpen fellebezd meg, mert 1 ponton múlik.

Sajnos az indoklásban nem segíthetek, de olvastam valahol itt az oldalon, hogy ha 1 ponton múlik, megérti fellebezni, mert megadják.

2012. máj. 13. 19:28
 2/3 A kérdező kommentje:
értem, azért köszi
2012. máj. 13. 19:47
 3/3 anonim válasza:
Szia! Csak érdeklődni szeretnék mert ugyanebben a helyzetben vagyok csak nekem FÉL pont kellene? Számolási hoba biztos hogy nem nálam se, de ott van az újraértékelés.Én arra gondoltam.Te milyen indokot totál felhozni ha szabad megkérdezni.Én totál lehangolódtam mert fontos lenne az egyetem miatt :-(
2012. jún. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!