A német házimban szeretnék segítséget kérni. Nem lusta
vagyok hanem sajnos nem tudom megcsinálni! Fordítás.
SEGÍTETEK?
Figyelt kérdés
Hétköznap reggel felkelek 5:30kor. El kezdek készülődni, megmosom a fogam az arcom, felöltözöm bepakolok a táskába és elindulok a buszhoz. 6:30kor indul amivel egy óra alatt beérek esztergomba és kb 10perccel később az iskolában is. 30perccel kezdés előtt már bent vagyok. 10órakkor uzsonnázom. Legtöbbször 7órám van ezért a 14:30as busszal indulok haza amivel 15:30-ra itthon is vagyok. Megebédelek átöltözöm kb 5-7ig leckézek. Utána tv-zek vagy beszélgetek a barátaimmal. Sajnos nem tudok korán elaludni. Fent vagyok éjfélig minimum. Aztán kezdődik minden elölről.
Hétvégén más a helyzet. Mindig sokkal tovább alszom. Általában 10-ig. Délelőtt kitakaritom a szobámat aztán megebédelek. Délután a barátoké mindig együtt vagyunk vagy kint vagy bent a lakásban, hogyha rossz az idő akkor xbozunk. Este hogyha van kedvünk akkor kimegyünk bulizunk megvan a kedvenc helyünk ahova mindig járunk. Sajnos túé rövid a hétvége és gyorsan jön a hétfő megint.
An Wochentagen stehe ich um 5.30 auf. Ich mache mich fertig, putze mir die Zähne, wasche mir das Gesicht, packe die Schultasche und mache mich auf den Weg zur Bushaltestelle. Der Bus fährt um 6.30 ab und ich bin in einer Stunde in Esztergom. Etwa 10 Minuten gehe ich dann noch bis zur Schule. 30 Minuten vor dem Beginn des Unterrichts bin ich schon in der Schule. Um 10 Uhr esse ich die Jause. Meistens habe ich 7 Stunden, deshalb fahre ich erst mit dem Bus um 14.30 nach Hause und komme um 15.30 an. Dann esse ich zu Mittag, ziehe mich um und lerne von fünf bis sieben. Dann sehe ich fern, oder unterhalte mich mit meinen Freundnen. Leider kann ich nicht früh einschlafen. Erst gegen Mitternacht gehe ich zu Bett. Und dann fängt alles von vorn an. Am Wochenende ist es anders. Dann schlafe ich immer länger, gewöhnlich bis zehn Uhr. Am Vormittag räume ich in meinem Zimmer auf, dann esse ich zu Mittag. Den Nachmittag verbringe ich mit meinen Freundnen, entweder in der Wohnung oder draußen. Wenn wir abends Lust haben, gehen wir aus, in eine Party, oder in ein Lokal. Wir haben ein Stammlokal, wo wir uns wohl fühlen. Leider vergeht aber das Wochenende viel zu schnell, und bald ist der Montag wieder da.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!