Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Állás visszautasításról lenne...

Állás visszautasításról lenne szó németül, de hogyan?

Figyelt kérdés

Kérhetném abban a segítségeteket, hogy jelentkeztem egy németországi munkára, de mivel nekem túl messze van, és közben családi problémáim is lettek, el kellene utasítanom, de nem tudom hogy írjam le nekik hogy ne legyen bunkó ! köszönöm szépen !!! :)

ezt írták.:

Sehr geehrter Herr Szabó,

vielen Dank für Ihre Bewerbung als Koch für das Best Western Hotel Oberhof. Leider haben wir im Moment vor Ort keine offenen Stellen , die zu besetzen wären.

Wir suchen Für das Seehotel Templin Köche und würden uns freuen , wenn wir Sie zeitnah zu einem einwöchigen Probearbeiten einladen dürften.

Kost und Logis wäre frei.

Bitte teilen Sie mir mit, ob Sie das Angebot gerne wahrnehmen möchten.

Ich freue mich auf Ihre Antwort!

Mit freundlichen Grüßen

Vivien Schubert

Human Resources Manager

2012. máj. 6. 23:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell túlspirázni, én így írnám a leírtak alapján:

Sehr geehrte Vivien Schubert,

danke schön für die Möglichkeit als ich im Seehotel als Koch arbeiten kann!

Leider das soll ich abschlagen, weil das Hotel mir zu fern ist und ich habe noch familische Problemen auch, also ist mir die Arbeit nicht aktuell und passend.

Danke schön noch einmal für Ihre Antwort und Hilfe!

Mit freundlichen Grüßen:

XY

2012. máj. 6. 23:56
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ !!! :)
2012. máj. 8. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!