Holnap megyek ECL angol felsőfokú nyelvvizsgára. Tippek, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nagyon izgulok, mert nem dolgoztam/dolgoztuk ki a párommal a témákat, csak imprózni tudunk. Bár elég sokat beszélgettünk együtt, gyakoroltunk képleírást,stb.. Valami tipp, esetleg tapasztalat, hogy milyen volt nektek? Nyugtassatok meg! :)2012. ápr. 27. 20:17
1/6 anonim válasza:
ECL szóbelin az impro elég. A magnó se szokott nehéz lenni csak németből.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Háát, nem volt olyan rossz, a shopping volt a témánk, képleírás meg az extrém sportok. Egyvalamit szartam el, azt mondtam parachute helyett hogy purchase, de hogy miért, azt nem tudom :D A többi egész jó volt, nem kellett volna ennyire izgulnom :P:)
2012. ápr. 29. 20:07
5/6 anonim válasza:
Ahhoz képest elég könnyű témák, szóval biztos sikerülni fog. Azt az egy szót biztos elnézik:D Amúgy 'shopping' témán belül kérdeztek valami konkrét dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!