Tudtok jó angol filmeket amivel gyakorolhatok nyelvvizsga listeningjére?
Figyelt kérdés
azt hallottam hogy legjobban úgy lehet a nyelvvizsga listeningjét gyakorolni, hogy angol filmeket nézek angol felirattal, de ne amerikai legyen hanem angol mert nyelvvizsgán angol beszéd van.2012. ápr. 26. 23:08
2/6 A kérdező kommentje:
az angol kiejtés ?
2012. ápr. 26. 23:40
3/6 anonim válasza:
született feleségeket felejtsd el ha angol kiejtést akarsz hallani.Ott igencsak amerikaiasan beszélnek.
Én Angliában élek,és itt jártam angol tanfolyamra.Nekem az angol tanárom a következő filmeket ajánlotta.
Az összes monty python filmek( Brian élete,Az élet értelme,gyalog galopp,Sárgaszakáll stb)
Harry Potter filmek
Poirot novellák
Sherlock Holmes sorozatok.
Ezek mind angol színészek,angol filmek,és szép angol beszéddel.
5/6 anonim válasza:
Hugh Grant filmjei:
pl:
4 esküvő egy temetés
Sztárom a párom
Harry Potter
6/6 anonim válasza:
ajánlom még a hazudj ha tudsz-ot bár ott csak Tim Roth angol, de nála eléggé lehet érezni a brit akcentust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!