Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen angol nyelvvizsgára...

Milyen angol nyelvvizsgára mentek diploma előtt állók, akiknek csak diplomához kéne?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon nincs nyelvérzékem (teljesen természettudomány oldalon vagyok) de diplomához valahogy össze kell kaparnom egy nyelvvizsgát. Így jó lenne tudni milyen nyelvvizsgát válasszak abszolút nem fog kelleni munkámhoz se (közszféra dolgozó)

Telcet néztem oda akartam menni, könnyűnek tűnik de szótár nélkül és ilyen felsőfokú szintű szóanyaggal nehéz lesz

1 éve kezdtem nulláról az angolt, mert előtte németet tanultam.

2012. ápr. 26. 11:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Én Euro-n voltam. Nekem bejött, bár szótárt ott sem lehet használni az egynyelvű vizsgán, viszont szerintem nem volt olyan vészes. A nyelvtant erősen kérik, viszont a szóbeli nagyon egyszerű, nem tétel alapú hanem teljesen hétköznapi kis szösszenetekből áll. Bevezetésként volt egy egyszerű kérdésre válasz, aztán képregény alapján el kellett mondani a sztorit, amit lerajzoltak, aztán volt 3db 2 mondatos mindennapi életben előforduló párbeszéd, meg egy 3-4 mondatos vélemény kifejtés egy állításról.

Ha tanácstalan vagy azt mondom töltögess próba vizsga feladatokat, próbáld ki magad élesben időre a feladatoknál, ahogy a vizsgán is van. Mindegyik vizsgának van neten elérhető feladatlapja és javítókulcsa. Próbálgasd őket így megtalálhatod a neked legjobban fekvőt. Esetleg angol tanárral is érdemes konzultálni, hogy ő mit ajánlana, mik az erősségeid.

2012. ápr. 26. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!