Milyen angol könyvet tudnátok ajánlani, ami az alapoktól kezdve építi fel az egészet?
Szia, egycipőben járunk, én is angolkönyvet keresek én már tanultam a nyelvet de sajnos igen keveset tudok :( Most spanyolt tanulok intenzíven, így nincs időm rá, így a nyárra tervezem az angolt. Én sok jót hallottam a New Headway-ről,( bár nekem nem olyan szimpi), a New English File-ról, ez nekem tetszik, csak kicsit "bugyuta feladatok is vannak benne és ami nekem legjobbnak tűnik az a New Horizons. Tavalyi kiadású nyelvkönyv az Oxfordtól, én belelapoztam és nekem nagyon szimpatikus volt, 5 köteten keresztül készít fel a középfokú nyelvvizsgára, kezdőtől a haladóig.
Szia
Amit linkeltél abban van magyar magyarázat is, vagy végig angol az egész ?
Mert azt nem tudom hogy úgy mennyire egyszerű tanulni ?
Tehát pl le van írva hogy egy bizonyos mondta mit jelent ?
Szia, sajnos nem tudom, valószinűleg nem. Én végülis nem is ezt a könyvet választottam hanem a New Opportunities Elementary-t, az elején nem tűnt olyan jónak, de aztán már nagyon megtetszett. Ahhoz van munkafüzet is ami tartalmaz magyarul magyarázott nyelvtani magyarázatot, minden leckéhez szószedetet, érettségire felkészítő feladatokat, tippeket tanuláshoz. A tankönyvhöz van egy Mini-Dictionary(kis szótár), ami szerintem nagyon hasznos, mert ábrákkal szemléltetve magyaráz el szavakat főbb témakörökből (pl. sportok, szabadidő), CD is jár hozzá, de bevallom én azt csak internetről töltöttem le. Ha teljesen kezdő vagy, ajánlom a Begginer szintet, azt nem ismerem, de gondolom hogy az is jó. :))))
Remélem tudtam segíteni, itt van egy link is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!