szia én is voltam..:D
én úgy érzem, hogy jó lett...
az első esszé az 'animal rigths' az jól sikerült...tulajdonképpen azt hittem, h nehezebb témák lesznek...
Egyik esszé:
Animal Rights
ezen belül a pontok
-the reason it is a much discussed topic
-animal testing
-your opinion about animals who performe in circuces and films.
-regulations of animal keeping
Másik esszé: appearance doesn't matter when it comes to achieving succes.
ezen belül volt, hogy milyen mértékben értünk ezzel egyet + média hatása + nekünk mi számít a külsőben egy másik emberen + még volt vmi.
Első neked és a Listening hogy sikerült? Te hol írtad? Nektek is elmondták, hogy nem lehet a szövegből kimásolni szövegrészleteket a Reading-nél? Meg mondták, hogy 1-5 szót kell beírni, de ezt nem írták a lapon + a példa mondatnál is több szó volt megadva válasznak.
szia! csak írásbelin voltam a szóbeli már megvan:)
a readingnél a második részénél nekünk csak annyit mondtak h ne írjunk kis regényt én nem is írtam, de sok válaszom meghaladta az 5 szót..szal...szerintem ez nem gond..;)
Én csak szóbelin voltam, a magnóhallgatásom egész jól sikerült. Szerintem a második szöveg könnyű volt, viszont az elsőnél elég furán beszélt az ember.
Meg mondjuk a 2. feladatban is a bácsi úgy beszélt, mint hogyha nem rakta volna be a műfogsorá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!