Szeretném megtanulni a cigány nyelvet, de nincs tanfolyamokra se időm, se pénzem. Hogyan tudom itthon megtanulni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 21:38
1/6 anonim válasza:
Költözz be a helyi cigánytelepre! Vagy szerezz cigány barátnőt és kérd meg, hogy tanítson...
2/6 anonim válasza:
tudsz venni cigány- magyar szótárt, de van ilyen az interneten is google a barátod!!!
Vannak fent online társalgási mondatok is. Alapszinten simán meg lehet tanulni internetről, ha nem is tökéletesen:) (nehéz a nyelvtan, főleg a névelők a ragozások)
3/6 anonim válasza:
Sétálj végig a VIII. kerületben a Diószeghy vagy a Tavaszmező utcán. Ha a következő sarokig életben maradsz, már nyert ügyed van: visszafelé ballagva már memorizálhatod is az alapszókincs legalább felét (lásd: indulatszavak, szidalmak). Szomorú, de így van. Milyen szép is lenne: venni egy szótárat, megismerkedni egy anyanyelvi beszélővel, összebarátkozni, hitelesen tanulni..Utópia.
4/6 anonim válasza:
érdekes , hogy nekem mégis sikerül...
(második válaszoló vagyok...)
nem utópia
5/6 anonim válasza:
Mond már meg mi a sz.arért akarsz cigányul tanulni...
Remélem tudod,hogy az életben nem fogsz vele semmire sem menni
Állásinterjún meglátják az önéletrajzodba leesnek a székről a röhögéstől,aztán dobják a kukába
Vagy ha azt hiszed könnyen szerezhetsz vele nyelvvizsgát tévedsz...semmivel sem könnyebb mint az angol vagy a német
6/6 anonim válasza:
jó kis cigányos beszólás:"hogy a rák egye ki a torkotokat,csaje,more"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!