Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Spanyol felsőfokú nyelvvizsga...

Spanyol felsőfokú nyelvvizsga 2 év alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A fő szakom az angol. Spanyolból eléggé kezdő vagyok, viszont nagyon érdekel és szívesen tanítanám, mint második idegen nyelvet. Ahhoz, hogy mesterképzésre felvegyenek spanyolból is felsőfokú nyelvvizsgát kell tennem (angolból már megvan). Szerintetek lehetséges? A nyelvek jól mennek, finnül is beszélek (bár alapfokon), franciából pedig középfokú nyelvvizsgám van. A másik kérdésem: angolhoz képest mennyire bonyolult a nyelvtana, illetve a franciához képest? Csak nagyjából van rálátásom a spanyol nyelvre, pl. tudom, hogy van kötőmód, mint a franciában.
2012. ápr. 12. 06:42
 1/2 anonim ***** válasza:

szia.

meg lehet csinálni, csak jó sokat kell tanulni rá. nekem kb 3-4 év alatt lett meg, de akkor még csak lusta gimis voltam, alig volt benne erőfeszítés, csak szerettem a nyelvet. Most már sztem simán meg tudnám tanulni, ha szánnék rá időt.

Szerintem egyszerűbb nyelv, mint a francia. Egyrészt kiejtésében, de sztem nyelvtanában is, bár az nagyon hasonló. Az angol után sztem a legegyszerűbb nyelv. :)

2012. ápr. 12. 10:33
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm ^^
2012. ápr. 12. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!