Nincs pénzem tanfolyamra járni, de a vizsga díjat még kitudnám fizetni. Gimiben 5-ös voltam angolból, de már nagyon rég volt (10 éve). Azóta sokat felejtettem.
Arra gondoltam, hogy itthon tanulnék. (Gyeden vagyok.)
Ti hogy csinálnátok?
2009. jún. 17. 13:50
1/8 anonim válasza:
Szerintem a nyelvtant otthon is lehet tanulni, gyakorolni. A szóbelihez viszont kell valaki, akivel beszélgethetsz, ha van a közeledben erre alkalmas személy, akkor szerintem ezzel sem lesz gond.
2009. jún. 17. 14:01
2/8 A kérdező kommentje:
Nincs a közelben senki, egész nap egyedül vagyok a gyerekkel.
2009. jún. 17. 14:03
3/8 anonim válasza:
www.livemocha.com
ingyenes, nagyon jó oldal, beállíthatod hogy milyen szinten akarsz megtnaulni stb stb.:) regisztrálni kell, de minden ingyenes + tudsz beszélgetni angolokkal, magyarokkal, minden ilyesmi:) én itt franciául tanulok, nagyon élvezem!
2009. jún. 17. 14:03
4/8 anonim válasza:
érdemes volna online "nyelvtanfolyamokat" látogatnod. rengeteg ilyen lehetőség van, pl:
Köszönöm, hogy a tippet. Regisztráltam, és tetszik az oldal.
Azt még megírnád, hogy hogyan kell beszélgető társat szerezni? Láttam, hogy lehet választani, de hogy működik?
Írjak neki magyarul?
2009. jún. 17. 15:03
6/8 A kérdező kommentje:
- hogy, bocsi
2009. jún. 17. 15:04
7/8 anonim válasza:
Ha belépsz, megjeleníti a profilodat. Lejjebb görgetsz, ott van egy olyan, hogy Friends. Katt a search-re és kiválaszthatod, hogy milyen nyelvet beszélő illetve tanuló emberrel szeretnél barátkozni:) örülök, hogy tetszik az oldal:)
2009. jún. 17. 15:57
8/8 anonim válasza:
jajj, ne haragudj, azt nem láttam, hogy tudod, hogy hogy kell:) igen, írsz neki olyan nyelven, amilyet beszél (így magadat tudod fejleszteni) de lehet hogy neked is fognak írni, magyarul tanuló emberkék, velük pedig magyarul beszélgethetsz (hogy őket segítsd egy kicsit)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!