Tudnatok netről letölthető német könyveket kezdő tanulóknak?
Vannak nagyon jó könyvek + programok is.
Én próbáltam a Rosetta Stone German nevű programot >>>>ha valaki teljesen nulláról kedzi a nyelvet az is bátran használhatja:)
Igaz nagyon szájbarágós meg ha csak a programmal nem tanulsz meg igazán németül kommunikálni de az alapokra megfelel.
Van még a Tell Me More German ez is jo de ide már kell kisebb német tudás de nem vészes:)
Vannak még különböző youtub-os oktatóvideók azok is nagyon jok így keresgess rájuk Deutsche lernen vagy German learning videos illetve hasonló kulcsszavakra keress rá.
Ott vannak még a nyelvtanulós oldalak pl a buusu.com vagy a livemocha.com itt is lehet nyelvet tanulni.
Annyi anyag van a neten hogy csak szét kell nézni és megtalálod őket>>>>>google a barátod:)
Nekem is van sok anyag ill link elmentve (én is tanulom a németet) >>>>majd irkálok még hasznos dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!